Har du GROHE?

Normalt er jeg ikke den, der løber efter tilbudsvarer, men her i forrige uge må jeg dog indrømme, at jeg meldte mig ind i flokken af kunder, der trodser den trængsel, der ofte følger med, når en butik har et særligt godt tilbud.

Det var Black Friday, og jeg faldt tilfældigt over en annonce i vores lokale ugeavis fra byens store byggemarked. Annoncen fortalte, at man fejrede Black Friday med prisnedsættelser på mellem 25 og 60 procent på alt VVS udstyr i butikken.

Det kunne jeg ikke stå for, selv om annoncen ikke nævnte noget mere specifikt om, hvilket udstyr der var tale om. Man kan jo godt gå ud fra, at sådan en forretning fjerner de varer fra butikken, som man ikke vil sælge til nedsat pris.

Men jeg var i den situation, at jeg efter lang tids pres fra min kone havde besluttet, at vi skulle have udskiftet vores armaturer i badeværelset. I brusenichen er armaturet efterhånden så nedslidt, at termostaten ikke længere virker tilfredsstillende, så det er noget af en udfordring at blande det varme og kolde vand til en passende temperatur, når man skal tage bad.

Jeg har for længst besluttet, at jeg vil have armaturer af god kvalitet, og jeg sværger helt sikkert til Grohe armaturer, for vi har et blandingsbatteri af det mærke ved køkkenvasken, og det er vi ovenud tilfredse med. Så jeg kunne jo bare krydse fingre for, at byggemarkedet havde valgt også at sætte priserne ned på disse armaturer.

Da det blev Black Friday, havde jeg sørget for at tilrettelægge mit arbejde sådan, at jeg kunne smutte fra jobbet allerede klokken 13 i håb om, at jeg så kunne komme så tidligt i byggemarkedet, at jeg kunne undgå den værste trængsel. Det gav også pote, for selv om der var flere kunder end normalt, var der ikke ligefrem tæt pakket.

Jeg stilede direkte efter afdelingen med VVS udstyr, og til min store tilfredshed var der en lille væg med påskruede armaturer fra netop Grohe, og der var prisnedsættelser, der svingede mellem 40 og 50 procent. Det var lige præcis det, jeg var på udkig efter, og jeg kendte på forhånd prisen på det blandingsbatteri, jeg gerne ville have til brusenichen, så jeg kunne konstatere, at byggemarkedet ikke fuppede, for her var virkelig tale om halv pris i forhold til normalprisen.

Så jeg købte både det blandingsbatteri samt ny vandhane til håndvasken, og jeg var godt tilfreds med at have sparet en hel del penge.

På vej op mod kassen fik jeg øje på en planche, der fortalte, at der var 25 procent rabat på al LED belysning. Det inspirerede mig til at købe en hel samling LED pærer, både nogle med den normale, store fatning samt nogle stykker med lille fatning til lampetterne herhjemme.

Jeg morede mig på vej hjem med at regne ud, at jeg trods impulskøbet af LED pærerne havde sparet tæt på 500 kroner ved at benytte mig af tilbuddene på Black Friday, og så kan jeg se frem til en besparelse på elforbruget. Læs mere om LED belysning her.