De store fodboldhold

I bestyrelsen for vores fodboldklub her i byen har vi i et stykke tid arbejdet med at skaffe penge til, at vores juniorhold for drenge på 12 til 14 år kan komme med til en turnering på Sjælland i den kommende sommerferie. Drengene klarer sig rigtigt godt i turneringen, så vi vil gerne gøre noget ekstra for dem for at motivere dem til en fortsat god indsats.

På et bestyrelsesmøde i aftes kom vores kasserer med den ide, at vi skulle lave et godt, gammeldags lotteri med lodsedler, som vi kan sælge til vores lille bys borgere, som nok er villige købere til lodsedlerne, fordi de fleste gerne vil støtte op om juniorholdet.

Vi snakkede en del om vores muligheder for at skaffe præmier til sådan et lotteri, og vi var enige om, præmierne helst skulle have noget med fodbold at gøre. Hans Erik nævnte i den forbindelse, at hans onkel er den daglige leder af et rejsebureau i den nærmeste større by, og netop det bureau gør en hel del i at arrangere sportsrejser. Og det kunne jo være, at bureauet ville være sponsor for en gevinst i form af en rejse til en storkamp i udlandet. Gerne for eksempel Liverpool!

Vores sekretær i bestyrelsen, Jesper, meldte sig straks på banen med en af sine sædvanlige, negative bemærkninger, idet han lidt surt spurgte, hvem der gider købe en lodseddel med udsigt til at vinde en fodboldbillet?

Stop nu en halv, sagde Hans Erik, vi taler jo ikke bare om en fodboldbillet, men om en komplet pakkerejse med transport, hotelovernatning og billet til en fodboldkamp. De fodboldrejser, min onkels bureau arrangerer, er faktisk temmelig populære, netop fordi deltagerne ikke skal tænke på noget som helst selv. Det hele bliver serveret for dem med bustransport til og fra lufthavnene, hotel og så videre. Det eneste, man selv skal sørge for, er at få noget at spise på turen, forklarede han.

Og Hans Erik kom med et eksempel, idet han selv tre gange har været med på fodboldrejser til Barcelona (http://www.sportenrejser.dk/fodboldrejser-til-barcelona ), som er hans absoluttet favorithold. Han fortalte om, hvordan der hele vejen igennem bliver taget hånd om rejsens deltagere, idet der altid er en guide med på den slags ture. Det er ganske enkelt nødvendigt, for erfaringerne er, at mange mennesker har svært ved selv at finde rundt i de store byer, hvor den slags fodboldkampe bliver spillet.

Han fortalte også, at hans onkels rejsebureau udelukkende bruger ordentlige hoteller i den pæne mellemklasse, ligesom de fodboldbilletter, der indkøbes til rejserne, bestemt ikke er de billigste højt oppe under tribunetaget.

Vi andre var helt overbevist om, at det ville være en flot hovedgevinst i lotteriet, hvis vi kunne få rejsebureauet til at sponsorere sådan en rejse eller eventuelt lade os købe en rejse til en meget billig penge. Selv Jesper blev vist overbevist om, at det ville være lidt af et scoop, hvis vi kunne udlodde en attraktiv fodboldrejse som hovedgevinst, så vi enedes om at arbejde videre med den ide og håber nu, at Hans Eriks onkel er med på den.