Bale Advokatfirma

Egentlig kan du spørge, om sammenhængen mellem det med komma og et advokatfirma, men bær over med mig et øjeblik – der er faktisk en sammenhæng. Artiklen her handler om Marianne Bale, og den handler om arbejdsomhed og præcision. Og jeg kan allered enu afsløre, at det med præcision er der, hvor sammenhængen mellem tegnsætning og advokater findes. Mere om det senere. Først skal vi se på, hvem det er, vi skriver om her.

Advokatfirmaet Bale

Lad os starte fra nutiden og bevæge os baglæns mod udgangspunktet – sådan en slags reverse engineering, ikke? Det handler om advokatfirmaet Bale i Herning forstås. Og ejeren af den advokatpraksis er såmænd den omtalte Marianne Bale, der har møderet for Landsretten og er det, de selv betegner som alment praktiserende advokat.

Før egen advokatpraksis

Før Marianne Bale stiftede sit firma, var hun ansat som advokat og chef for inkassoafdelingen i Midt Factoring. Det kan du også læse mere om her: http://raadtilalt.dk/all-round-advokat-i-jylland.html

Før det igen var hun advokat hos DAHL i Herning, som hun kom til efter endt jurastudie i Aarhus. Pg skal vi lige tage hele historien med: Hun tog gymnasiet på Ikast Gymnasium.

Præcision?

Nu kommer vi frem til det, artiklen tager afsæt i: Præcision! Ret beset gælder det for alle advokater, men for eksempel Marianne Bale har bevist værdien i det. Når en advokat arbejder med juridiske emner, er præcision absolut altafgørende. Ofte er det de helt små detaljer, der er afgørende for en sag, der skal føres i retten. eller for den sags skyld føres til en mediator (Marianne Bale er i øvrigt også mediator).

Det er selvfølgelig et definitionsspørgsmål, om præcision i tegnsætning er afgørende juridisk, men det er helt evident, at et velskrevet juridisk dokument, et responsum eller andet bliver bedre og mere professionelt, hvis der også er styr på de dele.

Og det leder mig frem til at slå fast igen, at det altid handler om at gå efter højeste fællesnævner og at tilstræbe præcision og perfektion. Ingen fornærmes eller besværes af korrekt tegnsætning, men det modsatte kan være ubærligt at læse – og endda forvrænge meningen.