Erotik er ikke længere tabu

Når man tænker på erotik, så henledes tankerne typisk på de sene nattetimer på Kanal København, hvor man som ung knægt fik afløb fra de værste lyster. Erotik er dog en helt branche i sig selv, hvilket mange mennesker ikke er villige til at indrømme, men realiteten er, at mange mennesker har sex.

Erotikmessen i København bliver besøgt af mange tusinde mennesker hvert år, hvilket viser at interessen for erotik er meget stor i den danske befolkning. Der er mange måder hvorpå man kan udforske sin interesse indenfor erotik. Der findes mange butikker, hvor sexlivet kan få det ekstra pift, som det har brug for og hvis det er partneren, som man står og mangel, så er der også steder, hvor det er muligt. Den generelle interesse for erotik vidner om et samfund, hvor man har et mere afslappet forhold til sex, og det er ikke længere et tabu at tale om.

Selvom erotikkens grænser skal trækkes op for den unge befolknings skyld, så er der ikke nogen grund til at være så snerpet over for noget, som alle gør. Alene i nattelivet viser målinger hvordan unge piger tager ud med henblik på et one night stand, hvilket beviser at det ikke kun er drenge har det formål, nå de tager ud. I stedet for at være beskyttende burde man måske i stedet tænke på, om man skulle give sin viden videre, da unge mennesker på et eller andet tidspunkt vil rende ind i noget, som man ikke helt forstår. Og den akavede folkeskolelærer, som er rød i hovedet, hjælper ikke ligefrem processen, da det er svært at lære fra en person, som er utrolig pinligt berørt over at tale om sådanne ting. Vi lever i et informationssamfund, hvilket vi burde leve op til ved at give alt information videre.

Erotik er også noget, som bringer mange mennesker sammen på nettet. F.eks. her hos sexhunt.dk, hvor ligesindede mødes for at knytte erotiske bånd af enten kortere eller længere varighed.