Blomster til hende

Du har en dygtig medarbejder i din virksomhed. Hun har været hos jer i mere end 20 år. Hun er værdsat og vellidt af alle i virksomheden. Hun kan dog være lidt skrap til tider. Der skal være orden i regnskaberne. Men hun er også ligesom en ’mor’ for alle i virksomheden. Det er hende, I går til for at få en sludder, hvis der er et problem på hjemmefronten. Det er hende, I først fortæller jeres gode nyheder. Hun ved alt om alle.

Travlhed

Nu har du selv rimeligt travlt – der er mange forretningsrejser. I næste uge skal du til Frankfurt. Hele ugen. Og det er ikke så godt. Du er faktisk ked af, at du ikke kan være hjemme og være med til at fejre hendes 25 års jubilæum som chef for regnskabsafdelingen i virksomheden. Det hele er ellers blevet planlagt. Der skal være reception.

Hun skal have gaver. Hun skal vide, at I ville ønske, at hun kunne blive hos jer i de næste 25 år. Det ved du dog godt, ikke er realistisk. Du vil også gerne give hende en særlig lille hilsen, fra dig – som den person, du er – ikke kun som direktør i virksomheden.

Vi sender hende blomster

Du har derfor fundet en blomsterforhandler, der har blomsterlevering på Amager og i hele København. Du har bestilt en stor buket blomster til hende, som du stoler på bliver bragt ud til jeres kontor på Amager – på den rigtige dag og på det rigtige tidspunkt. Helt specifikt, så skal buketten leveres kl. 7:50, så rengøringsdamen kan nå at sætte buketten i en vase og stille den på hendes kontor.

Så vil den være det første, hun ser, når hun møder – præcist kl. 8:00, sådan som hun altid gør. Du håber, at hun bliver glad for din personlige hilsen til hende. Hun skal bare vide, at du er glad for hendes gode arbejde.