Concealer guide

En concealer kender du om muligt allerede til, hvis du oplever at have mørke rande under øjnenene eller urenheder hist og her som du ønsker at dække til. Er du ikke så bekendt med, hvad en concealer kan gøre for dig, vil du i nedenstående tekst kunne blive klogere på, hvad det skønne produkt kan gøre for din hud og dit udseende generelt. Vil du selv komme godt i gang med at bruge produktet og samtidigt spare penge på den concealer du føler passer bedst til dig, så opret dig som medlem af siden Luxplus.dk og få et væld af skønne tilbud på produkter.

Billige concealere på Luxplus

Uanset om du er til en pensel version en palette, en stick eller noget helt fjerde så finder du den variant som du føler ligger bedst i hånden på dig, så du kan få et rigtig godt resultat ud af din concealer.

Hvad er concealer?

Hvad er concealer? En concealer er i korte træk et produkt du bruger på at dække skønhedsfejl og ujævnheder i huden på mindre områder som eksempelvis under øjnene, ved næsefløjen eller hvis du har en urenhed hist og her.

Concealeren kan fås i både flydende eller fast form så du kan få en konsistens, der passer til din hudtype, så produktet blendes smukt sammen med din egen hudtone.

Bruger du foundation kan du med fordel bruge din concealer efter du har påført din foundation, så du kan lysne områder (eksempelvis under øjnene) med concealeren. På den måde skaber du også form i dit ansigt, som i sidste ende giver et super flot look.

Du kan derudover også sagtens bruge en concealer alene, hvis ikke du ønsker at bære så meget makeup på huden. En concealer kan du nemt påføre så det syner, at du slet ikke bærer noget makeup, hvis du vel at mærke går efter det helt naturlige no makeup look.

En concealer fylder desuden ikke særlig meget og er derfor rigtig god at have med i tasken, så du altid kan friske dit look op, når du er på farten. Alle vil kunne mestre en concealer, da produktet er super let at benytte. Sørg gerne for at du har fugtet din hud hver morgen med den dagcreme, som passer bedst til din hudtype – enhver makeup uanset produkt vil nemlig kunne lægge sig pænere på den hydreret og glat hud.

Mange lækre mærker

Om du i forvejen er vant til at bruge concealer eller gerne vil i gang med at bruge produktet så finder du rigtig mange herlige varianter på Luxplus.dk. Du kan blandt andet få det populære produkt fra brands såsom Maybelline, NYX, e.l.f, L’Oréal, Max Factor og mange, mange flere. Med et medlemskab på Luxplus kan du desuden spare mange penge på dine concealer køb. Du kan derfor med et medlemskab altid være sikker på at få dine produkter til rigtig gode priser og altid spare penge. Bestiller du dine yndlings concealer varianter på Luxplus inden klokken 15.00 kan du have dine produkter foran din dør allerede den efterfølgende dag. Desuden skal du ikke bekymre dig om udgifter til fragt, da den altid er gratis på Luxplus.

 

Rigtig god shoppelyst på Luxplus.dk