Dating i Danmark

Dating er de senere år blevet mere populært i Danmark. Vi dater i større grad end blot for nogle år tilbage, og det er både in real life og på nettet. De dates folk typisk vælger i dagens Danmark strækker sig langt længere end blot middag og en drink. Der er kommet større fokus på aktive dates og action, så man kan se sin date på slap line og komme ud i en sjov situation sammen.

Dating i DK er et stadig større voksende koncept, der giver mulighed for virkelig at lære sin date at kende på flere punkter. En action date med bungee jump for eksempel presser typisk folks grænser og giver mulighed for at være sårbar og hjælpe hinanden igennem det. På denne måde kommer man tættere på hinanden hurtigt.

Dating i Danmark er populært som aldrig før og vi sætter venner og bekendte op på blind dates for at de skal finde lykken. Det er nervepirrende at tage på date, da man aldrig ved hvad udfaldet er. Kan man lide hinanden eller bliver det akavet? Det er en chance at tage hvis man gerne vil finde sit livs kærlighed i dagens Danmark, på dating markedet.