Godt hundefoder styrker immunforsvar

Sidste år døde min elskede labrador Bella, den blev 11 år. Den har været min følgesvend gennem alle årene og jeg elskede den med hele mit hjerte. Den var blevet gammel og døjede med synet, gigt og dårlig mave, derfor blev jeg til sidst nødt til at aflive den. Selvom at jeg vidste det var for det bedste, så er det en af de hårdeste ting jeg nogensinde har skulle gøre. Jeg er normalt ikke en mand der har let til tårer, men den dag fik de fuldstændigt frit løb, og jeg sørgede over tabet af Bella i lang tid efter.

Grunden til at jeg skriver her, er fordi jeg gerne vil anbefale alle det hundefoder som jeg brugte på Bella gennem hele dens liv. Jeg brugte Royal Canin Medium, først startede jeg med at give hende Royal Canin Medium Puppy, så Royal Canin Medium Junior, dernæst Royal Canin Adult og til sidst Royal Canin Senior.

Hundefoderet skulle styrke hundens immunforsvar, styrke pels og hud, indeholde et højt proteinindhold, og opretholde en stabil vægt. Til det kan jeg sige uden at blinke, at det har det virkeligt gjort. Det kan selvfølgelig være mange ting der spiller ind, men Bella har aldrig været syg en dag i dens liv, andet end selvfølgelig i den sidste tid. Hun har altid været stærk, slank og smidig, og jeg har aldrig haft grund til at mistænke at hun ikke fik den rette næring gennem hendes foder.

Jeg er nu, et år efter at hun er død, begyndt at overveje at få en ny hund. Jeg er endelig færdig med at sørge, og kan mærke at der er et tomrum, som kun kan fyldes ud af en ny hund. Jeg vil stadig gerne have en mellemstor hund, men tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig en anden race, så jeg ikke kommer til at forvente at få præcis den samme hund som Bella. Jeg er begyndt at kigge på en Border Collie, da jeg lever et generelt meget aktivt liv, og tror at jeg vil kunne opfylde alle Colliens behov. Jeg ved at når jeg får mig en ny hund, at så skal den uden tvivl have det samme foder som Bella fik. Alt ros går til Royal Canin for at lave kvalitets hundefoder, der sikre at ens hunde får et langt og sundt liv.