Hønsetråd eller plankeværk

Min moster har i en årrække haft et problem i sin have. Sagen er, at hendes grund støder op til byens fodboldbane, og når der har været fodboldkamp, er der en del af tilskuerne, som har skyllet nogle fadøl indenbords, og mange af de mandlige tilskuere vælger så at gå over til det plankeværk, der adskiller min mosters have fra stadionområdet og lader vandet op ad plankeværket.

Det har irriteret hende i årevis, og hun har forsøgt sig med at sætte opslag på plankeværket om, at det ikke er velkomment at tisse på det, men det har ikke hjulpet noget overhovedet. Udover det uæstetiske i sagen har træet i plankeværket efterhånden også taget skade, så nu vil min moster have opsat en anden form for havehegn ud mod stadionarealet.

Sidst jeg besøgte hende, bad hun om et godt råd, og jeg foreslog hende i spøg, at hun kunne opsætte et meget åbent hegn, og når der så er fodbold, kan hun jo gå ud i haven med sit fotografiapparat og stille sig parat og fotografere mændenes ædlere dele, men hun skal så gøre det, så de ikke kan undgå at se, hvad hun har gang i. Så er der da en chance for, at de vælger et andet sted at forrette deres nødtørft.

Det grinede hun meget af og legede med tanken om at købe noget almindelig hønsetråd, som man jo kan kigge lige igennem, men jeg er nu sikker på, at det ender med, at hun finder på en anden løsning.