Ingen telefonpasning i ferien

I de sidste par uger har jeg opdaget, at jeg virkeligt har brug for en hobby. Det skete under min sommerferie. Normalt er jeg ret god til at holde mig selv beskæftiget, men her i løbet af sommerferien havde jeg for meget tid. Jeg kedede mig grusomt. Det har været den værste sommer i mange år. Ingen ferie til Sydspanien, ingen besøg hos venner og bekendte. Ingen fester, eller sammenkomster. Jeg har jo mit daglige arbejde som konsulent i telefonpasning – men nu er der ferie.

Ser ingen

Måske har jeg set to mennesker i de sidste 4 uger. Det er slet ikke normalt for mig. Jeg ser jo mindst forskellige 3 personer hver uge. Sommerens ensomhed har været svær. Men den har lært mig, at jeg skal være uafhængig af at kunne se andre mennesker. Den har ikke lært mig, at jeg skal være en enspænder. Tværtimod. Den har lært mig, at jeg skal kunne bruge min fritid alene.

Nye aktiviteter

Så, jeg har kastet mig over nye aktiviteter. En af dem er at arbejde med læder. Man kan lave flotte hylstre, punge, tasker og den slags. Jeg synes, det er en hobby, som taler til både mænd og kvinder. Mit problem er bare, at alt, hvad jeg har lært indtil videre, er sket via videoer, jeg har set på nettet. Det har været helt fint. Men nu er jeg så nødt til at komme videre, og det kræver nogle andre materialer. Fx lim. Det går ikke med hobbylim. Så inde på det site, som jeg hidtil har købt materialer fra, er jeg nu inde på deres Live Chat for at høre om, hvilken lim jeg skal bruge, når jeg arbejder med tykt læder. Jeg ved godt, at jeg skal sy det sammen. Men for at holde det nogenlunde fast, mens jeg syr, vil det være ret fint at få den bedste og mest velegnede lim. Lige nu venter jeg på et kvalificeret svar fra hende, der sidder på butikkens Chat. Hun er lidt længe om det.