Jeg skal uddannes

For en del år siden gik jeg ned med en stor depression. Der var sket nogle frygtelige ting for mig, som jeg bare ikke kunne håndtere alene. Jeg fik hjælp af en rigtig dygtig psykolog, og i dag er jeg igen et helt menneske. Jeg har dog arbejdet meget med min depression og de årsager, der lå bag den. Og det har ændret mig.

Den store ændring

Den største ændring er nok, at jeg valgte min karriere fra. Det her med at ræse efter prestige anerkendelse og høj lønning er ikke mig. Det troede jeg. Men nej. Jeg indså, at jeg ville få et bedre liv, hvis jeg greb bolden og gjorde det, jeg gerne ville. Fra at arbejde med aktiehandler professionelt tog jeg beslutningen om at tage en certificeret stresscoach uddannelse, så jeg kan hjælpe folk, så de undgår at kommer derud, hvor jeg var. Og det var en god beslutning. Jeg har i dag min egen lille virksomhed.

Hver klient er unik

Jeg vægter meget, at hver klient får et specielt, sammensat forløb, som passer til den enkeltes situation.
Det går rimeligt godt, vi kan overleve min familie og jeg. Vi har ikke brug for en stor, dyr bil. Vi kan klare os med en almindelig familiebil. Og vi er glade. Vi har brød og smør på bordet, men vi drikker ikke champagne til hverdag.
For et par år siden introducerede jeg et nyt element overfor mine klienter: De får et tilbud om at komme på ferie på et godt resort nede på en græsk ø. Her tilbyder jeg, at de kan komme og nyde 7 eller 14 dage i den græske forårs- eller efterårssol, samtidigt med, at vi arbejder med deres stress. Det er blevet en succes. Mange vil gerne med, men vi har kun plads til 8 personer hver gang. Så jeg tænker, at til næste år vil jeg forsøge at udvide det til også at indeholde et 3 ugers forløb.