Mange danskere nyder singlelivet

I Danmark er der rigtig mange, som nyder tilværelsen som single. Årsagerne til dette er forskellige, men ifølge flere undersøgelser har det vist sig, at friheden betyder meget og at det man som single ikke er nødsaget til at tage hensyn til et andet menneske i dagligdagen, på samme måde, som når man er i et forhold.

Som single har man ikke de samme forpligtelser, da man kun har sig selv at tænke på. Langt de fleste danskere lærer sig selv bedre at kende i perioden som single, da man kun har sig selv at bruge tid. Man kan sagtens være lykkelig som single. Alle mennesker føler sig som oftest lykkelige, når de lever præcis på den måde, som de har lyst til.

Derfor er det dejligt at være single

Der er rigtig mange gode ting forbundet med at være single. Man har kun sig selv at tage hensyn til, hvilket gør, at man kan planlægge alt ud fra det, man selv vil. Man har meget mere tid til at se sin familie samt sine venner og veninder, da man ikke skal tage hensyn til en anden persons behov. Man undgår jaloux, drama og ballade, da man ikke træder en partner over tæerne. Der er ikke nogle forventninger til dig fra en anden person i et forhold, hvilket gør dig fri.

De fleste singler går meget i ud for at hygge sig og kan få stillet sine sociale behov på den måde, uden at der skal være noget forpligtende efterfølgende. Det er forskelligt hvordan singlerne har det i forbindelse med sex. Nogle har uforpligtende sex sammen med forskellige, imens andre har en fast en at gå i seng med, uden at der er mere i det.

Selvom man kan nyde tilværelsen som single, så kan der også godt være nogle afsavn. Indimellem kan man godt føle sig alene eller savne en at putte med eller blot være tæt med. Det er forskelligt hvor længe man er tilfreds med tilværelsen som single. Nogle nyder tilværelsen i mange år og ønsker ikke et fast forhold, imens andre på et tidspunkt er klar til at finde kærligheden.

Single vs. i forhold

Det er det enkelte individs personlighed samt behov, som er med til at afgøre, om man er til singlelivet eller til at have en kæreste. Oplevelser har også meget at sige. Hvis man har været i en masse dårlige forhold, så er lysten jo nok mindre til at finde en kæreste igen. Nogle mennesker har af natur brug for at have stunder for dem selv. Derfor kan det være nemmest med livet som single, da man ikke kommer til at skuffe nogen og uden sværdslag kan tage tiden til sig selv og sine egne behov. Det er vigtigt, at man lytter til sine behov og dermed finder ud af, hvordan man helst vil have sin tilværelsen. Dette er med til at gøre dig mest glad.