Maskuline hjemmesko?

Min veninde og jeg har haft en hyggelig dag inde i byen. Vi havde aftalt, at vi ville gå på julegaveindkøb sammen og, så også benytte chance for at få en god frokost sammen, så vi kunne få udvekslet de seneste nyheder, vi har. Vi har nemlig ikke set hinanden i meget lang tid. Det er sjældent, at vi ikke ses mindst to gange om måneden, men der er faktisk gået 2 måneder, siden vi sidst drak kaffe sammen.

Mange butikker

Vi har været i forskellige legetøjsbutikker og givet små formuer til de store legetøjsfirmaer. Vi har været i tøjbutikker for at finde en julegave til os selv (en bluse til mig og en skjorte til min veninde). Vi købte et stykke værktøj til min mand, og da det var gjort, kom udfordringen: Hjemmesko til mænd.

Rigtige mænd eller noget

Hendes mand ønsker sig et par hjemmesko, og det var lidt af en opgave, vi kom på. At finde et par, som hun mente, han vil kunne lide og faktisk gå med derhjemme, var ikke nemt. Hun er ualmindeligt kræsen, og måske også lidt for pylret, når det handler om ham. Og mænd er jo mænd, så herre hjemmesko skal være maskuline eller noget…

Vi piger er nemmere

Hun har selv adskillige par hjemmesko. Ét til vinterbrug og ét til sommerbrug, og så ekstra par som hun hiver frem fra skabet, når hun ikke lige kan finde dem, hun bruger lige nu. Hun er et rodehoved.

Men vi var faktisk heldige. Vi fandt et par hjemmesko til en mand med store fødder. Og de kan byttes, hvis de ikke lige falder i hans smag. Indtil d. 20. januar 2020. Vi fik sat byttemærke på dem, og så var det ellers bare med at finde en hyggelig café og få noget frokost. Her sad vi så i et par timer og nød vores salat med et glas vin til. Fik sladret og snakket om alt muligt. En rigtig hyggelig dag.