Blomster fra første kæreste

For mange år siden fandt min allerførste kæreste mig på Facebook. Vi havde ikke talt sammen i 20 år. Meget er sket siden, dengang vi var små. Jeg er flyttet ud af landet, han er blevet far til 2 børn gift og skilt et par gange. Vi har meget at tale om, og vi taler rigtigt godt sammen. Det er sjovt, og dejligt, at man sådan kan få en god ven efter så mange år. Og vi ses altid, når jeg er i Danmark. Til en hyggelig frokost eller middag.

Hver sin vej

For ca. 8 år siden blev han så gift igen. Med en sød og glad pige, der virkeligt kan holde ham ud. De er meget glade for hinanden. Det er godt at vide. Jeg blev faktisk inviteret til deres bryllup, men kunne ikke komme til Danmark i den periode.

Blomster bragt ud

De har bryllupsdag om en uges tid. Så jeg har besluttet, at jeg skal have fat i en blomsterhandler med blomsterudbringning i København, så jeg kan sende dem en buket på dagen. De bor godt nok på Amager, men det er da også København, ikke? Jeg har fundet en blomsterforretning på nettet – dem her: https://amagerblomster.dk/  og har ringet dem op. Jo, de kan sagtens levere blomster på en lørdag. Intet problem. Jeg oplyser adressen, hvor blomsterne skal bringes til. Pigen, jeg taler med, siger, at jeg ville kunne spare nogle penge ved at ringe til deres samarbejdspartner derude. Han har også blomsterudbringning på Amager og vil sikkert gerne påtage sig opgaven.

Sødt af hende at gøre mig opmærksom på det. Jeg får nummeret til blomsterforhandleren på Amager og ringer ham op. Naturligvis vil han påtage sig at levere en flot buket til parret. Han spørger mig om, hvor jeg har fået oplysninger om hans butik fra. Jeg fortæller ham, at det var hans samarbejdspartner inde i København centrum, som anbefalede, at jeg ringede til ham.