Rejser til London

Hvor er det altså godt, at den nye teknologi har fået godt tag i os. For 20 – 30 år siden ville vi ikke kunne se vores fotografier fra forskellige begivenheder eller rejser elektronisk. Dengang skulle vi købe en film, som skulle sættes i fotografiapparatet, og så skulle vi bagefter ned til fotohandleren og få den fremkaldt. I dag behøver vi ikke engang at tage et fotografiapparat med os. Det er nemlig indbygget i telefonen. Og vi kan selv printe de fotografier, vi gerne vil holde i hånden ud. Man kan også selv vælge i, hvilket format fotografiet skal printes ud i.

En rejsebog

Det er det, jeg har brugt nogle timer på at gøre i dag. Jeg har nemlig fået den idé, at jeg vil lave en ’rejse-bog’, som jeg kan kigge i. Jeg skal have printet fotografier ud, som viser forskellige øjeblikke og situationer fra alle de rejser, vi har været på i de sidste mange år. Den bog vil hjælpe mig til bedre at huske rejserne.

Flybilletter til London

De sidste billeder er fra en rejse til Storbritannien. Vi havde fundet flybilletter til London på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/, og opholdt os der i nogle dage. Vi så Big Ben, Trafalgar Square og alle de andre seværdigheder. Efter nogle dejlige dage i London havde vi flybilletter til Edinburgh, som jeg bare forelskede mig helt i. En vidunderlig by. Billederne derfra vækker minder om dejlige mennesker og smukke landskaber. Jeg kan faktisk huske, at vi talte om, at vi gerne ville tilbage til Skotland. Udforske den del meget mere.

Natur og whiskey

Det er jo en skøn og vild natur, de har. Og så er der jo det tiltrækkende for mændene: Whisky-smagning! Ja, hvis jeg kunne overtale min mand til det, så tror jeg faktisk godt, at vi kunne begynde at lede efter billige flybilletter dertil. Måske tage af sted i 14 dage til sommer.