Speciale i kontorindretning

Det er nu dejligt at gennemføre noget, og det så viser sig, at det virker helt som ønsket. Og når man så oven i købet får ros af sin chef, så kan man da kun være i godt humør.

Jeg er uddannet som advokatsekretær, og da det advokatfirma, hvor jeg er ansat, skulle flytte i nye lokaler, kunne jeg ikke lade være med at komme med et par forslag til, hvordan det store kontor med en receptionsdisk og arbejdspladser for os sekretærer skulle indrettes.

Min chef syntes, at mine ideer lød meget rigtige, så han ville egentlig gerne overlade det til mig at stå for indretningen af kontoret. Derimod skulle jeg ikke blande mig i indretningen af advokaternes individuelle kontorer, for det ville de selv stå for.

Selv om jeg ikke har nogen speciel ekspertise indenfor kontorindretning, så har det altid interesseret mig, hvordan sådan et kontor med flere medarbejdere kan indrettes bedst muligt. Jeg har det selv udmærket med kontorlandskaber, men jeg mærker i det daglige også behovet for, at man ikke skal være overvåget af kollegerne 100 procent af tiden. Derfor blev jeg også glad for at finde specialister i kontorindretning hos Grape Design!

Derfor stilede jeg efter en indretning, der dels giver de fordele, et kontorlandskab medfører, dels skaber en vis intimitet omkring de enkelte arbejdspladser. I den sammenhæng kan en rumdeler virkelig gøre underværker, og et antal af dem kan også skærme os ansatte mod nogle af de nysgerrige blikke, som klienterne kan finde på at sende.

Som sagt lykkedes min plan fint, og også mine kolleger er meget tilfredse med indretningen.