Tilbyd din arbejdskraft på jobbi.dk

Hos Jobbi er det muligt at tilbyde sin arbejdskraft til andre mennesker. Hvis du fx ønsker at passe børn, kan du slå en stilling op om, at du ønsker at være børnepasser. Du angiver hvilke jobkompetencer du har, og angiver selv hvad du ønsker at få løn. Det er så op til den der søger en børnepasser, og vælge hvilken person de ønsker at være børnepasser. De kan så gå ind og vurdere om lønnen og kompetencer stemmer overens. De kan så hyre børnepasseren, og aftale hvornår at børnepasningen skal foregå. Dette er ganske enkelt for både forbrugeren og børnepasseren, da det er både nemt og overskueligt, at finde folk som ønsker at klare de opgaver, som man ikke selv føler man har tid til. De jobs som det er muligt at tilbyde på jobbi, er især velegnet som studiejobs. Det er nemlig ikke faste arbejdstider, som gør, at man ikke kan arbejde. Man bestemmer selv, hvornår man ønsker at arbejde, og jo mindre man ønsker i løn, jo flere arbejdstimer kan man se frem til.

Tilbyd din arbejdskraft på jobbi som mange forskellige ting

På jobbi kan du oprette mange forskellige arbejdsprofiler. Din ene arbejdsprofil som retter sig mod at være børnepasser, er derfor ikke det eneste job du kan få. Du har nemlig også mulighed for at oprette en anden profil, hvor du fx kan søge om at blive havemand. Du vil altså skulle lave ting som at slå græs, luge ukrudt, vande blomster og alle mulige ting. Du kan også søge om at gøre rent hos andre. Du vil altså aftale en tid med parten, og så komme derhjem til den tid i har aftalt, og derefter udføre det stykke arbejde, som i har aftalt. Du vil være timelønnet, ligegyldigt hvilken en jobprofil som du opretter.

Tilbyd din arbejdskraft på jobbi geografisk

På jobbi kan du søge din arbejdskraft geografisk. Når du laver din profil, har du nemlig indtagester postnummer og by, så dem der søger din arbejdskraft kan vælge dem som bor i dit nærområde. Du skal nemlig også angive en radius, som du er villig til at tage jobs fra. Fx hvis du angiver 30 km. er du villig til at tage jobs, som ligger i en radius af 30 km. fra den by du bor i. Dette er en fordel da, det er nemmere at planlægge aftale mellem de 2 parter. Samtidig har den arbejdende part kortere til job, så det er muligt at få noget akut hjælp til sit barns lektier, hvis der fx er problemer med dem, og forældrene ikke har mulighed for at hjælpe med lektierne. Det er altså en fordel i, at de 2 parter bor så tæt som muligt på hinanden. Jo flere som tilbyder sin arbejdskraft på jobbi, jo flere muligheder vil der også være for dem der søger arbejdskraften. De kan desuden vælge den person, hvis kompetencer de vurderer til at passe bedst, til det arbejde de gerne vil have udført.