Vi glæder os til efterårsferien

Knap er vi nået ud af sommerferien, før vi begynder at skue frem mod den næste ferie, som for vores vedkommende er efterårsferien.

Det er ikke fordi vi ikke er glad for vores arbejde, for det er vi bestemt. Og børnene er også glade for skolen, så heller ikke det er der noget galt med. Jeg tror bare at ferierne betyder så meget for os, fordi vi så har tid til en masse af de ting, som vi ikke kan nå til daglig. Primært er det bare tid til at være sammen og slappe af i hinandens selskab. Men også det, at vi så har tid til både den resterende del af familien og alle vennerne, spiller naturligvis en stor rolle. Derfor er ferierne så vigtige for os.

I år var det egentlig planen, at vi skulle en uge i sommerhus sammen med et par af vores venner og deres børn. Det er efterhånden blev sådan lidt af en tradition. Men i år er der desværre kommet et par ting i vejen, så den plan ikke bliver til noget. I stedet har vi bestilt et par dages overnatning på bed and breakfast på det dejlige Nymarksminde. Det glæder vi os rigtig meget til, det skal nok blive en skøn tur. Her bliver der rigtig plads til at lappe af i de dejlige omgivelser. Og med mange gode aktiviteter både på Nymarksminde og i området omkring, får vi mere end rigeligt at se til.

Så må vi have turen i sommerhus til gode til en anden gang.