Fordele ved et callcenter

Jeg har netop overtaget en tømrerforretning i Næstved og er ved at få effektiviseret nogle procedurer. Blandt andet overvejer jeg at bruge et call center til telefonpasning, da jeg ofte er ude ved kunder for at give tilbud, overvåge en igangværende opgave og så videre. Jeg kan godt lide at liste fordele ved ændringer op, så dem har jeg valgt at liste op herunder.

  • Jeg behøver ikke have en fast telefonpasser. Jeg betaler blot for mine opkald. Jeg skal ikke bekymre mig om sygdom og barsel, og der vil altid være nogen til at passe telefonen. Telefonpasning bliver en variabel omkostning.
  • Telefonen bliver altid taget, og folk får ikke blot en telefonsvarer.
  • Risikoen for at miste en potentiel kunde, fordi telefonen ikke bliver taget, bliver markant mindre.
  • Jeg får gladere kunder, fordi de altid kan ringe og lægge en besked til mig og tale med en person i stedet for blot at lægge besked uden at vide, hvornår jeg er i stand til at vende tilbage.
  • Mit firma kan vækste, og jeg skal ikke bekymre mig om telefontider og telefonpasning.
  • Jeg kan få klaret mindre kontorserviceopgaver og har mere tid til mine kunder.

Hvilke ulemper er der så? Ja, det er ikke så personligt, som hvis jeg selv besvarede alle opkald, men det er jo fysisk umuligt. I det mindste bliver telefonen altid taget, og jeg kan ringe tilbage. Jeg har hørt godt om dem her Blumensaadt, så det vil jeg give et forsøg og her først og fremmest få indhentet et tilbud. De har en effektiv beskedservice, hvor jeg blot får en mail med, hvem jeg skal ringe til og med en kort besked. De har udover pasning af telefon kontorservice, hvor jeg også kan få håndteret nogle standardopgaver, når det går stærkt.