Gode flybillet-tips

Jeg glemte det. Fuldstændigt. Jeg glemte, at jeg skulle have været til Berlin. Jeg skulle have været rejst her i morges. Flyet afgik kl. 6:45, og på det tidspunkt lå jeg og sov trygt i min seng. Da jeg mødte ind på redaktionen så min redaktør på mig og spurgte mig, om der var flyforsinkelse. Lige i det øjeblik, hvor han spurgte mig, kom jeg i tanke om, at flybilletterne til Berlin allerede var printet ud og også lå på min telefons wallet. Jeg blev fuldstændig paf. Jeg stak min redaktør en hvid løgn:

Flyet er aflyst

”Flyet er blevet aflyst. Jeg har fået nye billetter. Tager afsted i eftermiddag.” Jeg ved godt, at han ikke troede på min løgn, men han sagde ikke noget. Jeg har en mistanke om, at han godtede sig lidt, fordi han kunne se panikken, der opstod i mine øjne. Jeg skulle have været til Berlin og dække valget dernede. Der skal skrives artikler om udfaldet af valget, og hvad det vil betyde for tyskerne. Fru Merkel træder tilbage. Efter 16 år. Min redaktør ved, at jeg lige nu sidder og leder panisk efter flybilletter til Berlin. Han ved også, at jeg selv betaler dem. (Det er derfor, at det skal være billige flybilletter.) Han ved også, at jeg kommer afsted. Og at jeg kommer tilbage med gode artikler.

Reddet af Rejsepriser.dk

Jeg finder faktisk nogle billige flybilletter på rejsepriser.dk. Der er afgang kl. 13:35. Jeg har nøjagtigt 2 timer til at nå hjem og pakke lidt tøj, få min lap top pakket, og så er det noget med at komme afsted. Jeg går hen til min redaktør. Siger på gensyn. Jeg er tilbage om 3 dage. Ræser hjem til min lejlighed. Smækker tøj og toiletsager ned i kufferten. Pakker min håndtaske. Håber, at der ikke vil være nogle problemer med trafik på vej ud til lufthavnen.