Nye trommer

Efter at jeg er blevet sendt hjem fra arbejde og ikke skal møde på kontoret hver dag, så har jeg lige pludseligt fået mere tid. Det er lidt sjovt. Det er faktisk også en lille smule skræmmende. Jeg arbejder hjemmefra 3 dage om ugen, og så er jeg på kontoret 2 dage. Det er en fin ordning, vi har. Den sikrer, at vi stadig ser vores kollegaer, men også at vi holder den nødvendige afstand. Oven i det har vores ledelse sørget for, at vi ikke møder ind på kontoret på samme tid. Vi møder heller ikke de samme kollegaer hver gang, vi er på kontoret.

Et skema

Ledelsens HR-afdeling har udarbejdet sådan et skema, så vi møder ind, men sammen med forskellige kollegaer hver gang. Det er faktisk rart. Det betyder, at vi har meget mere at tale om sammen. Vi får et bedre forhold til hinanden, fordi vi lærer hinanden at kende bedre. Jeg synes faktisk, at det er ret smart. Jeg skal huske at sende en lille takkehilsen til HR-afdelingen for den snilde tanke. Sidste gang jeg mødte ind på kontoret, skulle jeg arbejde sammen med folk, som jeg ikke kender så godt. Så jeg brugte lidt tid på at fortælle dem, hvem jeg er, og hvad jeg laver, når jeg ikke er på arbejde. Det var en ret sjov – og også lidt udfordrende oplevelse.

Hvem sælger trommer?

Jeg fortalte dem, bl.a. at jeg spiller på trommer i min fritid. Jeg fortalte dem om min kærlighed til musik. Især rock. Og det pudsige var, at der faktisk kom en mail fra en af mine kollegaer, som jeg ikke kendte så godt. Han skrev, at han også er fan af rock og selv spiller på trommer. Han spurgte mig, om jeg måske kendte til et sted, hvor han kan finde købe et nyt sæt trommer – billigt. Han er ved at lære sig selv at lave soloer og har brug for at opgradere det sæt, han allerede har.
Det var en fed oplevelse at sidde på kontoret og skrive sammen med ham om trommer og musik. Jeg troede slet ikke, at han var sådan en type. Han ser så kedelig ud. Men det viser sig, at det er han bestemt ikke. Jeg foreslog, at han kiggede i lokalaviserne, under de der små opslag, under køb og salg, som man kan få offentliggjort. Du ved: ”Køb trommer – billigt sæt til begynderen…”.

Det at spille på trommer

Vi havde en lang dialog om at spille på trommer. Faktisk talte vi også om at mødes på et tidspunkt og spille sammen. Det kunne være ret spændende. Og helt sikkert en god afveksling i den her rutine, som vi er kommet ind i – med at holde afstand, afspritte hænder og bære mundbind. Man kan godt spille trommer med mundbind på. Man skal bare være i god form. Det er faktisk krævende at spille trommer. Og det ved min kollega godt. Han foreslog faktisk, at vi startede i helt fra bunden af: Mødes og løber rundt om søerne med maske på, inden vi spiller sammen.