Spring Copenhagen gaver

I næste måned har din store pige fødselsdag. Hun flyttede hjemmefra for 3 år siden og er ved at udvikle sig til et lille luksusdyr. Hun har arbejde – på kommunen. Som økonom. Hun bliver udfordret, men kan godt lide sit arbejde. Hun har også lært at samarbejde og at værdsætte sine kollegaer. Det havde hun ellers ikke regnet med, at hun kunne. Hun har altid været sådan lidt af en enspænder. Men mødet med krav og andre mennesker har forandret hende meget. Hun er en glad pige, der godt kan lide at rejse sammen med en kollega. De har da også været på eksotiske ture til fjerne steder rundt om på kloden.

Hvad skal gaven være?

Hun skal have en fødselsdagsgave. Men hvad. Hun er jo meget kræsen. Og ja, du er selv skyld i, at du har opdraget hende til at have en dyr smag. Du har dog ikke opdraget hende til kun at ville have mærkevarer i sit hjem. Men sådan er hun. Der skal ikke være noget, der er no-name. Du kunne købe en flaske dyr trøffelolie til hende. Det ved du, hun vil blive glad for. Men er det ikke lidt kedeligt? Den bliver jo brugt, hvis den ikke når at blive harsk, inden hun får det hele brugt.

Du kommer i tanke om sidst I var til brunch inde hos hende. Der fik i croissanter, som hun selv havde lavet – som hun sagde. Det viste sig, dog, at det var croissanter, der var lavet af en dej, man kan købe på dåse! Hun havde serveret en ultradyr champagne til brunchen. Og hun havde da også sørget for en masse små andre lækkerier. Din mand var glad for at komme til brunch hos hende. Han beklagede sig, bare over at hun ikke havde en ordentlig peberkværn. Han vil nemlig gerne have meget friskkværnet peber på sin mad. Især på et perfekt pocheret æg.

Måske en peberkværn?

Du tænker lidt over den brunch. Småfniser ved tanken om, at I fik ’hjemmelavede’ croissanter fra dåse. Og så slår det ned i dig: Hun skal da have en peberkværn. Måske et sæt: Både en peber- og en saltkværn. Du går derfor på nettet og leder efter peberkværne. Der er mange. Både i klassisk fransk design og i minimalistisk design. Der er store og små kværne. Og der er mange forskellige brands. Nogle af dem er meget kendte. Helt sikkert ok at købe til din datter.

Du ser dog igen og igen på, at salt og peber sæt, der kommer fra et firma, du ikke kender. Spring Copenhagen hedder det. Det er et dansk brand. Du kender det ikke, men det ser ud til, at det er flotte produkter, de sælger. Alle produkterne fra Spring Copenhagen er lavet af træ. Det ser ud til at være godt håndværk.

Du går derfor ned til den store isenkræmmerforretning nede i centrum for at se på produkter fra Spring Copenhagen. Selvfølgelig ender det med, at du køber et salt og peber sæt fra firmaet. En peberfugl og en saltpingvin. De klæder hinanden – og din datter vil elske dem.